Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   





ya it is .assalammualaikum gais .ya Allah .lamenye tak update woi .busynye mak jemah sem ni .ya tuhan .semput sampai tak sempat nak tarik nafas last .pertengahan dah terbersin dah .banyak ragam banyak kerenah .aku nih dalam process nak jadik hulk dah nih .actually ade lagi 2 hari lagi hari staging aku which is hari sabtu 30.4 and 1.5 nih .sape free tuh meh le kome meghamai kan suasane yg tak berapa nak ramai nih ,haaa aahhh .yes you need to buy ticket of course.how much ?allaaaa murah only .rm8 per person .hahhhhh lepas habes staging aku rase berakhir lah segala sengsara aku untuk sem 4 nih ,hm ,mane tak nya tak duk umah .pagi kelas smpai 5 .pukul 6 pegi kolej balek .mati woi .tapi orang kate patutnye makin kurus kan ?ohhh tidak untk nur adzlin akmar .im getting fat fatters and fatty .hahahhahahha .mane taknye .pagi smpai ke ptg kau hanya smpat makan sandwich then kau dapat makan yang secukupnye ialah pada pukul 11 .which is lepas drama abes .see ?orang tua2 cakap makan malam gemok .so aku lah tergolong diantara orang-orang gemok tuh .hah nampak ke idok ?pastue kan tiap-tiap kali sabtu and ahad mesty aku qada balek tido aku untuk seminggu tuh .ya ALLAH .alyn akma .ape nak jadik anak dara nih .hahahhaah .kalao mama aku kat sini ,mahu memekak dea setahun ,tuh pun tak cukup rasenye .but series talk .penad sangat .dengan assignment bertimbun timbun .dengan manusia-manusia yang banyak kerenah .bersabar lah wahai alyn akma .actually aku nak cerite pasal sekor jantan bodo ni .ala budak kelas aku .disebabkan semue budak kl tak tahu blog aku .so im free to story everything .hah cmni .haritu aku buad microteaching .okay korang mesty ade yg tak tahu micritching tuh ape kan .it is actually satu process dimana (cehhh macam proff science siakk) kau kene jadik cikgu kat depan and budak kelas kau kene jadik student .hahahahhaa.memng lahh rase nak temencarut .ade yang okay ade yang tak .and mase tuh aku bukak audio which is aku rakam menggunakan suare edina tapi malangnye nasib aku haritu lah ye kan tuan2 ,audio tuh tidak kedengaran.pastue ade lah si bodo sorang kat belakang nih macam melenting asl sound aku tak dengar lah mende lah .macam nak protes lah pasal sound aku .ehh cibai ,takkan lah suare lembu pun kau tak tahu ?pekak nak mampos ke kau hah ?atikah dah mengamok dah dengan dea sebab dea menangkan aku le kan (cehh nampak tak bajet dea tuh ) sebab bajet sangat macam kau bagus .ttbe aku menangis lak kat depan tuh .hek alahhhh .tak pmpuannye aku nih wehh .malunyeeee ,mane nak letak muke .hahahahahahahah .bodo siak .aku dah mcam pondan dah menangis2 kat depan tuh sebab kene kutuk .pastue aku continue lah dengan menagis2 tuh .haahahha bodo kan ,tapi takpe dah lepas ,memang sekarang sesi untuk kutuk diri sndiri .hahahahah okay habes pasal tuh ,mggu depan tuh pulak dea microtching lak .ape ?sape ?ehh si jantan kelepey tu le .pastue dea pnye microtching lagi mcm bangang .tiru topic orang siak .pastue biasenye hbes kelas miss akan komen ,dan ttbe artue miss mgamok .miss mrah gile sebab dea ckap ade yg lesson plan depan lain belakang lain .lesson plan (mcm panduan untk kite mengajar ) .hahahah .aku tertnye2 sape kah gerangan yang miss ckap2 kan tuh .pastue lepas dah abes kelas baru kwan aku kate yg tuh ijat pnye .jantan yg kutuk micro aku tuh .hahaahahahahhaha .padan muke lah siak .satu jari kau tnjuk kat orang 4 jari orang tnjuk kat kau blek .hahahahaha .okay lah .aku nak makan .kbye