Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   


selamat berpuase ;)




ASSALAMMUALAIKUM .

yo wassup korang .wiwittt .aku nak update nyh .wiwiwiw

 .hehe .oke .dengar tak lagu aku ?ape ?tak dengar ?lagi 3

jumaat lha tuh .haha .nak amek mood puase .cewaahh .terbaek

 lah alyn .haha .oke ,first sekali sebelum terlambat aku nak

ucapkan SELAMAT BERPUASE untuk semue umat islam ;)

.excited kod .hehe .aku nak mintak maaf untuk semue yang

kenal aku ,especially mber2 baek aku dalam kelas ,echa ,leya

,anis ,eiyma ,leya ,azriema ,and semue satu kelas .sorryy kalao

selama nyh aku SELALU sakitkan aty korang .harap maklum

lah ,mulut aku leser siked .heee ;) .soryy keyh .walaupun ni

bukan nak raye ,tapi aku mintak maaf dulu .mane taw tak

sempat ke .hehe .hurm pagi2 lagi aku dah excited .aku yang

kejutkan nenek .haha .bukan nenek kejutkan aku .*bangge ;p

.kau ade ?hurm bangun je aku pnaskan beger yang aku beli

smalam dekat pasar night* ,hahaha .ayat aku mcam hawauuu .

(bak kate dak tonggek gendut !) .hurm then lepas dah panas kan

 ape lagi ?aku makan  lah tak kan buang pulak .adoii .then

mnum air 2 cawan je .habes sahur solat dulu then borak nan

ajang smpai 7.30 .haha .aku bngun pukul 9 pown nenek kejut

sebab nak beli lauk .kalao tak ?aku tidoe smpai petang .hehe

.bulan puase nenek baik siked .tak suoh aku buat keje sngat

.petang boleh tidoe ,kalao tak ?kene lah kemas kat bawah

rumah tuh ,macam-macam lah .tu sebab aku suke bulan puase

.haha .puase tahun ni aku azam nak puase penuh .hihihi .ape

gelak-gelak ?kutok aku ea ?tumbok kang berterabur gigi kao

kang .hurm puase penuh yang sempurna .sebab ape aku cakap

sempurna ?puase+cukup 5 waktu skali .baru betol name puase

.kalao tak ?buad pnad je puase tak dapat ape-ape .korang

doakan kite key ;) .isnin aku exam .yeaahh .harap-harap takde

yang merah sebab mama ckap kalao ade merah ,nanti mama

tarik balek handfone puteh tuh .erkkk *tercekik tulang

denesour * .hehe .bole tak kalao aku cakap kat mama  ,seram

nieyhhh ~ .haha .agak2 mama bagi aku ape ekh ?ya !!!!tidak

syak lagi !tapak kaki dye .yeaahhh !so ape conclusion dye ?kene

lah lulus semue subjek .sekian terima kasih ;) .HAHA .bored !so

 hari ni aku on9 je .malas nak tgox jam .hehe .mane taw tibe-tibe

dah maghrib .pergh .berbuke makan kasut nenek aku je hari nie

.ish3.hahaha .tahun nieyh dapat aku puase dengan zuhaili ^^

.suke banget .hehe .doakan relay aku panjang dengan dye ^^

.oke .nak offline nyh .semoge ramdhan korang penuh dengan

keberkatan ye ;) .aminnnnn .salam .





0 Comments:

Post a Comment