Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   


tired for everthing



ASSALAMMUALAIKUM .
hai korang (: .aku nak update nyh .haha .aku pown tak tahu kenape sejak dua menjak tiga menjak ni aku terlebih rajen suke mengupdate .hehe .oke .let's start .tadi ade mesyuarat agong pengawas yang kali keberape pown aku tak tahu .haha .aku rase dah beratus kali kod .haha ..hurm pasal pemilihan *pengawas ..haha .hanye ade 11 orang sahaja yang telah dipilih untuk tahun hadapan .adek aku ?erin ngek ngok tuh ?hehe .tak dapat pown .kan dye ade kes .hah .tuh lah buad jahat lagi .kan dah kene .bukan maen ag suruh aku pujuk cikgu fauzi .haha .kalao dye adek aku tak pe gak ley pujuk-pujuk .apedaaahhh .siap cakap nak buad ape je yang cikgu suruh .haha .bak kate mama aku *poooooraaahhh !hurm tadi oke .just meeting kelam kabut siked .wee pown cakap perlahan .tapi congrate untuk dye sebab dapat handle semue kerja .hurm muke dye pown tension tadi .mane taknye .bile tak perfect sume dye kne marah .haha .sekarang dak eima perasan yang aku banyak kali ade meeting .haha .yelah .dngan jawatan tuh pastue karnival tuh lagi .*pengsan !key .byak kali tak masuk kelas tahu ?haiyaaa ..padahal haty banyak suke meyyy :p .eima bagi nasihat supaye aku jalankan tugas tuh dengan baik .haha .walaupun dye agak *kejahatan +kenakalan siked,tapi aty dye baek .dye kate *alin ,buad lah kerja tuh betul-betul .jalankan tanggungjwab dengan baek .pergghh !sumpah terharu !dye pesan cam tuh kat aku ?errrr XD .btw ,thanks for your support eima .love kaw sangat-sangat .hurm korang ,doakan jamuan akhir tahun untuk form 5 tuh berjalan dengan lancar ye (: .nak nges kalao semue kucar kacir .seriesly !hurm kesian tengok budak form 1 yg tak terpilih td .nges-nges .nak bagi tisu tak sampai .hahah *macam kau penah bawak tisu pulak dekat sekolah kaannnn .hahah .terkenang balek macam mane lah kalao 3 tahun lepas .mase tengah keluar engos ag bile nak g skolah .hahaha kalao tak dpat mesty aku akan rase macam diorang kan .yeee .masok tandas terus hentak pintu .nges-nges kuar engos lap kat baju kawan .hahaha .*memang penah buad .kui3 .hurm pengawas yg dah dipilih tadi kemungkinan akan dibuang .so tak payah nak *bangge sangat lah kan !haha .gelak pontianak takde gigi .hihi :p .tadi befday BABYBOY alya nabihah binti *muhammad azmi .hahah .padahal takde muhammad pown ,saje tambah :p .happy befday to you .dah BESAU pown terejal ag perangai kau .kitorang tak de ur macam budak-budak laen .befday je maen baling-baling .hahah .kitorang PRO key .hei !bukan progol lah ,PROFESIONALLL .cili mulut kaw kang jangan tanye kenape .tapi tnye macam mane .harharhar .gelak ala-ala monkey pulak .hikhokkhokk .hahha .dah macam khinzir dah .kesah ?key lah .nak makan ny ,dah lah kat sekolah tak makan sebab pakcik kantin bodo tuh .errr .lapar .key assalammualaikum (: .sawadikappppp .masok pintu keluar tingkapp




0 Comments:

Post a Comment