Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   





ASSALAMMUALAIKUM .
hellloo guyss .hah ?lame kannn i tak update uooollsss ?rinduuu siotttt !hentak kaki !hurm sejak dua menjak tiga menjak ni i bz dengan shoooting i .hahahha .what the fisshhh .!!!aku shooting ????memang tak lah kann .hhaha .kucing dah bertanduk pon belum tentu aku ade shooting-shoooting ni .wakakaka :D *gelak ala-ala lady gagap.,tak delah .aku bz dengan keje kawen acik .dengan intrnet rosak segale bagai .eerrrhh .bayang kan ,2 minggu duduk kampung tanpe internet ??hahha .hurm alhamdulillah acik selamat jugak kawen dgan MRS pilihan nye .haha .harap maklum lah dye tuh cerewet orang nye ,tu tak nak lah ,ini tak nak lah .last-last dengan aunty farah .hahah .bole lah asal kan takde .due-due same cantek macam aku .hahaha .*pannggggg !pelempang untuk budak perasan nyh .hehhe .ok .first day tuh ajang ,akem nan tacouk tidoe umah aku .hahah .best .sangat best .lagi-lagi melayan kepale mabok dah echa tuh .hello ?!sape-sape yang kawan dengan dye memang jadik sewel tahu ?bukan sewel minimum tapi maxsimum punye sewel .hahaha :D .smpai pukul 4 dye tak tidoe lagi .errrr .pijak dye sekali bagos .hurm malam tuh kitorang tidoe dekat serambi .sebab ape ?sebab ade lah makhluk pemusnah ni amek tempat tidoe aku .dah lah berkampung kat umah aku .dye pikir homestay ape ?tahu lah bilik aku tuh mcam hotel 5 bintang tapi tak payah buad bilik aku tuh macam kandang kuda .aku tak kesah orang nak duduk .tapi aku pantang orang sepahkan bilik aku *tapi kalao aku sepahkan takpe .hehe .bile aku tanye barang aku semue macam pundek cakap tak tahu .hah .seb bek lah mama ade ,kalao tak satu-satu dah makan kaki aku .hah !dah lah dengan pemalas nye .ekhh aiii .baran siotttt .!!!!
nampak tak pompan tuh marah ?hah ?sampai terputos-putos urat kentot dye sebab angin nye pasal .macam tuh lah aku rase .tapi tak de lah sampai putos urat tuh eaa .heheheheh .sengih-sengih pondannn .
 .pastue aku pulak yang kene merempat nak carik tempat tidur .hah .aku kalao dah baran aku tak kire kao sape kann .btw ,aku tak kesah sebab ajang tersayang tuh ade .*cewaahhhh !kasih boooo sama dia .hahahhahurm mase kerja kawen tuh aku pakai make up .waahh !lkelas kawww jah !make up tuh hah !hahhaha .puihhhh !tapi ajang cakap dye lagi suke muke aku natural .yeaahhh .naturalll key natural :p .aku sayang dye sangat-sangat .2 minggu aku bz dye yang selalu tolong aku .bayang kan ?daripade tedung ke asahan .tiap-tiap ary lak tuh .selame 2 minggu .hurm btw dah setahun lebih dah aku dengan dye .alhmdulillah .ape ?mesty lah bangge .tak penah aku kapel selame tuh .hahaha .ayat nak bohong .hahaha .betul lah muke suci tak suke bohong .hahah .*menari-nari bulu ketiak aku .eeuuuuusssss -,- .key-key .dye paling lame .aku tak tahu lah camne dye bole tahan dengan singe lapar macam aku nyh .siked-siked nak marah .haha .btw ,kalao awak bace ,saye nak awak tahu saye sayanggggg awak sangat-sangat (: .okeh .done update .salam .





0 Comments:

Post a Comment