Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   


SEMINAR ;)




ASAALAMMUALAIKUM .haiiii korang !i'm back !alyn in the housseeeee .HAHA .ok .hari ini cerita aku pasal gambar di atas .hahah .SEMINAR SPM .huwaaa !tak sangke ,dah SPM rupenye aku niyhhh .kah3 .*tak sedar diri kawww !hurm tuh cikgu seminar science kitorang tadi .dye sangat best .nme dye CIKGU SABIAH .nak tahu tak ape perkataan yang dye selalu cakap ?*SABAU JELAH AKU DENGAN KAU .hahahha !lagi satu *SCIENCE NI SENANG GILEEEERRRR !hahah .setiap kali dye cakap macam tuh aku akan tergelak ,hahaha .sangat funny lah cikgu ni ,best sanadddd .hahaha .alhamdulillah .banyak ilmu yang kitorang dapat daripade dye .hahah .lepas seminar science ,kitorang rehad .kitorang ade tangkap banyak gambar .nak tengok ? 
muke sebelum seminar bermule .harap maklum lah .muke pagi-pagi penuh dengan bedak ,tuh sebab lah tiga3 tuh suci2 belaka .hahahha .ok ,next
daripada kiri AZRIEMAH HALIZAM .dan sebelah aku AISHAH .hahaha .eima tuh dye memang tonjang .menyampah aku .hahha .muke dye putih .i knoww lahhhh :P .ok ,next
ahahaaha .muke aku sweet !mintak KAKI pleaseee !ok ,next ,

sebenarnye muke kitorang ni *BAJJET comel .nak buad cmne kan .hahaha .dah name pun geng gile camera .KAH3 !*statement aku macam batak ,tolong pijak !HAHAHA :P

ok .ni cerita dye laen siked .ni selepas rehad .SEMINAR B.ENGLISH .hahaha .bosan duduk dalam dewan so kitoang keluar .GETTTT OUUTT from the hall .hahahah .BORED gilerrrrrrr tahu ?*kelas kaw maria .mase ni muke tension masok seminar b.english *konon-konon lah bosan .hahaha .aku pergi tandas 15 minit je tau sebab cikgu kaveri ade ,dak ECHA ,EIMA DENGAN AZRIEMAH pergi toilet 30 minit .bapak gile !aku sorang2 dekat line depan tuh .hahahah .gile boring .dye menternak air kencing banyak2 dalam toilet tuh .lame gile kod .HAHA 

nyh pulak mase selepas ummi dah pergi dewan sebab kene HALAU dengan SIR KAVERI sebab berjam-jam dye duduk dalam toilet .hahaha .hamekkawwwww .#MUKE DALAM TOILET .kah3 .
ok .ini pulak gambar aku denga THARSINY .budak daripade form 5 aman .hahha .mase tuh dye dekat dalam bilik air .tengah borak dengan BALAK .dye .dasyat .aku dengar ade budak indian tengah berckap .ingatkan ade 2 orang ,rupenyer dye kol pakwe dye .hahaha .dye keluar je ak mintak tangkap gmbar dengan dye .dye antara indian2 yang paling aku suke .sebab ?sebab dye banyak mulut .jumpe aku semue dye nak ckap .cakap becok laktuh .hahaha .bayangkan ?mule2 kenal ,aku tnye name dye siapa ,dye ckap name aku AISWARYA RAI .ekhhhh ?tergelak nak maty aku waktuh tuh .then dye tnye name aku sapa ,aku ckap lah name aku *ANGELINA JOLIE .hamek kau !gelak tak benti2 .hahahaa .gile betol budak ni .hahahha .hurm i think that all for today .hahahha .dengar aku punye pantun
TAN TAN TUT ,
KELADI WER WER ,
SIAPA TERKENTUT ,
NANTY AKU POST LAGI YER .
hahahahhahahaha !bongok !takde kene mengene !hahahahhahahaa .KBYE -_-




0 Comments:

Post a Comment