Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   


MY NEW LIFE IN KPTM



(BARU TAHU KE AKU CANTIK ?HAHAHAHAAHAHHAAHHA)

ASSALAMMUALAIKUM !
YA ALLAH !rase macam dah lame giler bapak aku tak online kan ?yaaaa .sebab aku busy lah wey .well .anak perdana menteri kan ,mesty lah busy *bodoh kuase 5 .hahaha .okay baby ,now I have my own life .new life in kptm .now I study at kptm cheras .so kalao ade yang dekat-dekat dengan aku niy ,do come to my siswi and visit me .i'm suffering here .haha .dengan hostel yang sangat buruk .tapi keadaan dalam rumah so far so good .just selalu takde air .can you imagine ,dah lah takde air ,pastue kene angkat air dripada bawah sampai tingkat paling atas sekali sebab aku duduk tingkat 4 iaitu tingkat yang paling tinggi sekali tapi takde lif .ohhmen .I never fell suffering like this before .now I need to do anything by my own .no mama and exactly no nenek .no one can help me here because I already grew up and no more orang nak jagakan makan minum pakai aku .am I right ?dekat sini ade lah wifi but signal dea too poor .poor giler bapak lah .okay .aku niy macam tak rety nak bersyukur lah pulak .tapi apa yang aku tulis exactly right n takde makne nak tokok tambah sebab aku nak balek duduk umah duduk bawah ketiak mama .haha .no man !man no !haha .walaupun kehidupan aku macam teruk siked ,tapi aku ade ramai giler bapak kawan .aku ade edhinna ,pika ,erin,ira ,bella ,aina and so on .nama yang aku sebut semua tuh ,semua housemates aku and they are really baik giler bapak .Sekarang aku sibuk dengan teater .Hari tuh baru je habes buad persembahan untuk jamuan hari raya .aku jadik orang yang duduk dekat gaza and menanges-menanges .lepas event tuh ,diorang semua perli aku .boooo for myself .hahahaha .dan hari tuh ,aku baru lepas buad persembahan dekat food festival dekat damansara .ya ALLAH .sumpah best sangat .Banyak giler bapak makanan best-best .macam-macam ade wey .datang situ takde kene keluar duit pun ,semua free .rase macam heaven giler siak .hahahaha .btw ,sekarang kawan yang paling rapat dengan aku adalah edhinna .sejak dea satu kelas dengan aku ,kitorang pergi mana semua same-same .kadang-kadang aku balek shah alam pun aku ajak dea .dea seorang yang sangat memahami aku .aku bersyukur sangat sebab ALLAH pertemukan aku dengan dea .mase mule-mule orientasi aku tak rapat dengan dea .then mase aku baru masuk pun tak tegur sangat dengan dea .dea kate aku niy sombong sangat .tak pernah tegur dea lah and so on ,hahahahaha .first time kenal aku memang muke aku akan nampak sombong .aku pun tak tahu kenapa .aku harap aku takkan gaduh dengan dea .maksud aku gaduh yang teruk ,dan ape yang membuatkan aku suke kawan dengan dea ,kalao orang kutuk pasal aku ,dea sangat saked haty dan tak boleh orang kutuk aku .Housemates aku sekarang semua macam dah berperang ,aku tak tahu nak cakap macam mane .itu mengutuk ini ,ini mengutuk itu ,aku dah penad .dan ALHAMDULILLAH sangat-sangat roomates aku tak berpecah macam diorang ,Dulu aku paling benci sorang roomates aku niy ,mybe sebab dulu dea seorang yang sangat pengotor ,tapi alhamdulillah ,dea da berubah .bile bella tegur dea haritu ,dea dah ubah semua peragai dea .dulu kitorang satu bilik jarang duduk same-same dalam bilik then borak tapi sekrang we are changed !mule mengenali antara satu sama lain .aku bersyukur sangat-sangat .ya ALLAH ,terima kasih diatas kurniaan MU ini .kau telah kurniakan kawan yang sangat memahami aku .sekarang aku busy dengan teater sampai markah kuiz aku macammmmmmm dah turun ,aku nak mengeluh tak boleh sebab dah memang salah aku sibuk sangat dengan teater ,nak buad macam mane ,aku akan straggle untuk final exam ,IN SHA ALLAH !Do pray for me chuooollsss ,okay ,i think that all for today ,i'm fucking tired today .,hahahaha .ni aku update pun sebab ade laptop yati .nak tunggu cerita lagi ,tunggu aku beli laptop sendiri lah .hahahaahah .harammm .berjanggut lah ye menunggu .hm !okay .tatatatatta .

*HAHA .dah tatata tapi ade lagi gambar ,aduhhh .ok .last-last .hahaha
MEMPERKENALKAN ,KELUARGA BARU AKU DEKAT KPTM .KAMI KELAB THEATRO .KALAU SURUH BERLAKON ,ITULAH KERJA KAMI ,HEHE .OKAY NEXT ,

OKAY ,THIS IS MY HOUSEMATES ,EVEN ADE YANG SUKE SANGAT MENGUTUK BELAKANG-BELAKANG ,TAPI NAK BUAD MACAM MANE ,DA SATU RUMAH KAN ?SO TERIMA JELAH PERAGAI MASING-MASING .TUDUNG COKLAT TUH EDHINNA .SI GILE DAN SENGAL SEBUNIA .HAHA ,SUKE NAU MENGUTUK BAHASE MELAKA AKU ,PUIHH ,

OKAY .TAK DE NAK UPDATE DAH ,BYE !^^.





0 Comments:

Post a Comment