Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   


HARI INI PUNYA CERITA :)



ASSALAMMUALAIKUM SEMUA .Hai chuollssss .aku mulekan post aku dengan gambar budak yang comel tuh .ye .comel cam aku kan ?aku suke post gambar cecomel je ,tak comel ,haraaammm jadah aku nak post .hahahahahahah .sial lah phuiii .okay sebelum aku merepek lebih jauh lagi ,i would like to ask chuolss okay .tengahari tadi makan ape ?ape ?lum makan lagi ?ye ye je kau .entah-entah mak kau baru je letak lauk atas meja ,kau dah sebat dulu kan ?hek elehh ,macam aku tak tahu .aku kan selalu buad .bahhahahahahahahaha .okay .first of all ,semenjak dua menjak tiga menjak niy aku masak dengan nenek .fuyooooo .macam tak caye je doh aku dah gajin masuk dapur .yeleeee nenek ade kan ,so kene ler tolong dea masak .kalao kat kampung ,haremmm .masuk dapur pun malas .biase ler .aku kan anak dara malas siked .hahahaha siked je okay ,tak payah nak banyak sangat .well disebabkan oleh ade ler kesedaran dah betul-betul jadik anak dara niy kan ,so try lah belajar masak siked dengan nenek .cehhh .kalao masak dengan mama dah biase .cume dengan nenek je jarang .sebab aku tak rapat sangat dengan nenek .actually ,i have one problem which is aku lebih suke duduk sorang-sorang without takde sape pun kacau .hello ,i dont know why i always be like this .but ,honestly ,aku memang susah siked nak bercmpur dengan orang .for example malam tadi ,semua family tengah syok tengok bola malaysia lawan vietnam 5-4 ,aku sebok dengan laptop duduk sorang-sorang .idont know why .i hope someone can change my tebiatt niy .bahahahahah .bukan tebiat ler bodoh tapi tabiat ,aishhh .tuh lah susah kau niy .dulu mase mama hantar pergi sekolah ,kau lari panjat pagar ,sekarang dah jadik bongok diri sendiri yang susah .bhahahahahahaah .aku rase internet niy mcam haram lah pulak semenjak dua menjak niy .aje aku bakau kau kang .ehhh ehhhh .berani nak bakau ke bongok ?68 siakkk .okay okay .itu duit .duit duitt dan duit .okay .sebab dan munasabab aku post hari ni adalah sebab aku rase aku nak post .so ?what ?bhaha .tak lah .actually ,im bored .takde sape pun nak layan aku .dia ?entah ler .mane tah pegi .ohhh chop chopp .dengar tak lagu blog aku ?baru tukau beb .singing in the showeeeeerr .ni lagu khas untuk orang yang suke benorr ler gamak nye nyanyi dalam bilik air tuhhhh haaa ,haha .so sambil korang bace post aku yang mengarut nak mampos niy ,boleh ler nyanyi sambil goyang goyang bontot .bhaahhahahahahahah .semua bole lahh .

yaaa .a lot dear .to my future .i hope you know that iam a gediks person .aku suke carik pasal even kau sebenarnye tak buad pasal pun .kalao aku bosan ,aku rase keje nak marah je .no one can fully understand me .termasuk ler aku skali .yaaa .no one bij .aku tak kenekan syarat sebab aku benci bende yang menyusahkan .as long as my mama like you as her future son in law ,then i will be yours .bhahahahah .cakap macam dah nak kawen an ?no lah .mama tak bagi lagi .bagi habes master dulu .aminnnnnn !bercita-cita biar tinggi supaya jatuh nanty takde lah saked sangat .annn ann annn .okay .biar kakteh ,dak akak ,bancik dengan patin kawen dulu baru aku .hahaahaha .okay .enough untuk hari ini .aku tahu nanty kalao post lelagi muak lak smpai muntah orang nak bace kan .okay bye




0 Comments:

Post a Comment