Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   


TAKDE TAJUK



ASSALAMMUALAIKUM .hellooooo .penulis blog yang comel ini kembali untuk post bende alah yang mengarut-ngarut ,so before i continue with my post ,aku post gambar ala-ala kate motivasi gituuuuuu .kelas maria .okay .first of all ,aku nak cerita pasal semalam .bahahhahaa .semalam aku pergi setia city mall .wuhhhuuu .bapak best gile .al maklum ler mama cuty smalam .mama memang cuty ari sabtu jeeee .so dapat spent time dengan mama tiap-tiap ari sabtu jeleee .tapi semalam pagi-pagi tuh mama kejut bangun then aku suruh mama masak ayam sup .hm dapp .da lame gak aku rase cam tak makan sup-sup niiy kan ,so aku kene ler pergi supermarket beli ayam .bapak awkward gile .tak penah kann pergi beli sensorang ,niy kene beli sendiri .brrrrrr -,- .aku main amek je ayam tuh ,tapi bapak besau gile ayam tuh .murah je .satu kilo 6 inggit .then beli barang-barang nak buad puding .puding susu .aku bukannye suke pun puding-puding niy .then petang baru gerak .dak mira ,hadi ,busu dengan paksu pun same .bahahahah .jap post gambar siked 
(BHAHAHAHA ,MACAM KANAK-KANAK RIBENA TERLEPAS KAN ?)
(DULU MASE KECIK TAKDE CAMNIY ,SEKRANG JE DAPAT RASE MAINAN CENGGINI )
bahhaahahahaha .okay ,sebenarnye saje je post sebab nak letak gambar tuh .nak tunjukkan aku niy dah gemok ,tuh je ,yeleeee semenjak balek kampung artue ,ehhh 100% orang kg kate aku dah gemok .huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .aku dah ler memang gemok ,pastue orang kate dah bertambah ,tak ke rase nak kerat tangan kau gune pisau mainan ?????huwaaaa T-T .KASIHANI LAHH SAYE .bhahahahaha .okay aku malas nak post pepanjang sebab tengah saked aty .KBYE




0 Comments:

Post a Comment