Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   


BERJIMBA BEJALAN



ASSALAMMUALAIKUM ahlan wasahlan wamarhaban ya ramadhan .ehhh wait.this is not bulan ramadhan okay .its already awal muharam .which mean bulan baru .today i feel like a boss bcause i didnt come to class and anything else.just sleep and eat and repeat .sepatutnye aku balek melaka esk TETAPI miss niy sangat lah baik haty buad kelas hari isnin .nak balek lah woi .huwaaaaaaaaaaaaaaaa *mengguling buad smack down kat lantai .okay actuall i have no idea why i feel like i want to post something.maybe bcs the bckground has already changed and make me excited .thanks a lot alya nabiha for help me to edit this buruk kuase 8 pnye blog nih .there are too many things already happen to me.Antaranya aku nak cerita pasal semalam .bapak  best gile .actually smalam cuty am .so smue orang cuty lha kirenye .tapi disebabkan perkara yang tak munasabah dan sarawak ,kitorang terpakse pegi kolej untuk practise even kitorang hari jumaat niy .walawey .koyak wey koyak .ingat microtchng abes ,abes dah tapiiii tidak same sekali wahai adinda beta ye .bangun ler pepagi .orang tengah membute kite niy kene lah gagahkan diri walau tidak ku relaakan kerana terpakse .hahahah.hbes praktise yang si gondol 3 ekor niy ajak bejalan .nak beli perfume lah beli seluau lah itu lah ini lah .segala macam lah .bawak lah kan .kalao tak kempunan anak dalam perot tuh .haahahahahhahahah .nty menangis cakap aku jahat .so aku bawak lah sekor-sekor pegi sunway .hujan-hujan lebat tuh pegi jugak .diorang punye psal lah kan .singgah dekat rnr awan besar kejap pipah nak solat then kitorang continue bejalan( bak kata mama berjimba kauuuu) tak hengaaaaattttt .smpai je terus pegi H&M .menggile si pipah carik baju .terus terbeliak mate dea .itu cantek lah ini cantek lah .tak kuase aku nak layan .pilih lah kau dalam tuh .hahahahahahhahaah .baju memahal lak tuh .pipah orang kaya bole ler .then pegi makan dip n dip .bapak mahal gile makanan kat situ .pastue aku rase mcm tak bekenan je dgan makan dea so aku ckap lah tak sdap .dahhhh pipah mnyok .rase besalah lah hagaknye .dah habes makan ,terus dea kate dea nak belanje makan tuh .WHATTTT .bapak mahal woi dea byau sensorg .kitorang bagi duit asyek tolak .alhamdulillah .rezeki untuk semalam .yeyy .hah before tuh beli victoria secret .aku beli satu untuk birthday mama .edina beli 2 .edina beli untk mak dea gak katenye .dea beli perfume .birthday mama dah nak dekat .aku nak beli perfume nanty mama mesty taknak pakai .so belikan lah losyen sebab aku tahu dea memang gilee betull dengan losyen.okay enough abt that .we continue abt dip n dip .tadaaaaaaa niy le makanan yang aku order .bapak besau .at the end ,aku suruh yati je habeskan .hamekkkk .coklat dea .aiiii .aku dah lah tak berapa nak mengemar sgat cokelat cokelat gale bagai ni .then dah hbes jenjalan lagi sampai patah kaki kau .msuk la satu kdai niy dapat lah beli suau jeans satu .penad lah hoi .jenjalan dan jenjalan tadi ttibe jumpe farid.hahahhahahahaha .what a kebetulan okay !farid cuak sebab pipah ade .omg dea admire gile bapak kod kat pipah .pipah kan ala miss world wanita melayu tak berapa nak terakhir kan .hahahahhahaahahaa .okay we ended our berjalan dengan makan lagi dekat kedai depan umah kakteh mse tuh around 9p.m i think .then balek buad keje mereput smpai pukul 1 pagi .so the cncltion nye i so penad .penad to the moon and back .okay .thats all .bye .jum la kite mereput







2 Comments:

4:50 am
Blogger leya yeolly said...

welcome alyn. Adik kita cakap awak cantik

3:26 am
Blogger ALYN AKMA said...

hahahah .mane ade alya .gambar selalu menipu .im fatter than bfore

Post a Comment