Tomorrow land story
PAUSE HERE
Princess

Alyn akma. 19. Malaysian
Welcome to my unprivate diary. Leave your footprints. So i can visit you back

Tagboard!

Followers


Throwback


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Leya Yeolly
Owner: Alyn Akma
Others:   






ASSALAMMUALAIKUM and a very good evening everyone .kahkah .macam cikgu nak membebel dekat depan .Rase macam hagak lame jugak aku tak update ,so we start our story abt new semester .yeayyyyy .sem 4 dah and im officially 20 okay .kau percaya tak aku dah 20 ?kompom lah percaye tengok badan kann .hahaha tapiii aku tak caye sebab aku rase mcam baru semalam aku masuk form 5 and i still believe that im 17 .kakakaka ,tak boleh terime hakikat .nampak tak ?hari ni start kelas untuk sem 4 tapiiii dah start dah kene buad homework .ya Allah .baru sehari kelas weh .the heck .hm sekarang kitorang berempat tengah gigih simpan duit untk cukupkan sampai akhir bulan .semua dah bankrup dah bayar yuran ,pehal doh .entah berapa banyak yuran tah yang diorang nak aku sendiri tak faham .kitorang ade subject drama untuk kali ni andddd aku rase sangat takod nak hadapnye .aku taknak belakon dan aku harap aku takkan berlakon .kakaakakkakaka .entah lah .aku tetibe malas pulak nak update so aku stop eh ?hahhaha .kbye




0 Comments:

Post a Comment